Døgnrapporten i Gistrup: mandag den 13. december

Profilbillede
dato

Gistrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aalborg – 22 bilister sigtet i målrettet indsats mod spiritus og narkobilister

Henover weekenden den 11. og 12. december udførte Nordjyllands Politis færdselsafdeling en målrettet indsats imod spiritus- og narkobilister. I alt 22 bilister blev sigtet; herunder var otte af sagerne om spiritus- og narkopåvirket kørsel. 

 

De 22 sager var som følger:

  • 6 sager vedr. spirituskørsel
  • 2 sager vedr. narkopåvirket kørsel
  • 3 sager vedr. kørsel i frakendelsestiden
  • 2 sager vedr. klip i kortet grundet brud på den gældende hastighedsgrænse
  • Samt 7 sager vedr. andre brud på færdselsloven.

Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rattet

Forsøg at tale ham/hende fra at køre. Tag evt. bilnøglerne. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket. Hvis han/hun alligevel kører: ring til politiet på 114.

 

Hjørring – narkopåvirket bilist uden førerret anholdt

Søndag den 12. december om eftermiddagen standsede Nordjyllands Politi en bilist til kontrol på Frederikhavnsvej i Hjørring. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren af bilen – en 28-årig mand – i at deltage i en narkometertest.

Testen gav udslag for, at manden tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen. Derudover kunne betjentene se, at bilisten havde mistet sin førerret i forbindelse med en tidligere hændelse.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel samt kørsel uden førerret. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

E45 Svenstrup – spiritusbilist anholdt

Spirituskørsel – dét blev en 57-årig mand sigtet og anholdt for søndag den 12. december om eftermiddagen, da Nordjyllands Politi standsede ham til kontrol på E45 i nærheden af Svenstrup.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag for, at vedkommende tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var klart over den lovlige grænse på 0,5.

Den sigtede erkendte at være påvirket under kørslen.

 

Gistrup – bilist vakte mistanke til narkopåvirket kørsel

Lørdag den 11. december om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Hadsundvej i Gistrup. Betjentene traf her bilisten, som viste sig at være en 24-årig mand. Bilisten vakte hurtigt mistanke til påvirket kørsel, hvorfor man instruerede ham i at deltage i en narkometertest.

Tilsyneladende havde bilisten indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen – dét viste narkometertesten i hvert fald.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Nørresundby – bilist kørte over for rødt i færdselsuheld

Lørdag den 11. december om aftenen kørte en bilist i Nørresundby over for rødt lys i krydset mellem Viaduktvej og Stationsvej – desværre samtidig med, at en anden bilist var på vej igennem krydset. Resultatet var en kollision mellem de to køretøjer med materielle skader til følge.

En beredskabspatrulje blev tilkaldt stedet, hvor man heldigvis kunne konstatere, at ingen personer led skade i forbindelse med uheldet. 

Den ene af bilisterne – en 46-årig mand – sigtes for at have brudt færdselsloven ved at køre over for rødt lys.

 

Aalborg – borger blev udsat for lommetyveri på indkøbstur

En borger i Aalborg blev lørdag den 11. december om aftenen udsat for lommetyveri, da hun var ude og købe ind, hvor en ukendt gerningsmand stjal en tegnebog fra hendes taske. Tegnebogen indholdt bl.a. kontanter, kreditkort og div. papirer.

 

Norup – indbrudstyv stjal knallert og styrthjelm

Mellem lørdag den 11. december kl. 23:00 og søndag den 12. december kl. 07:00 fandt et indbrud sted på Nebstrupvej i Norup, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en garage. Blandt de stjålne genstande var en knallert, en styrthjlem og et par handsker.

Har du set mistænkelig færden på Nebstrupvej i Norup? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Løgstør – indbrud i forretning

Søndag den 12. december kl. 00:00-10:30 begik en ukendt gerningsmand indbrød i en forretning på Torvegade i Løgstør, hvorfra man blandt andet stjal et kasseapparat samt nogle julegaver.

Har du set mistænkelig færden på Torvegade i Løgstør? Kontakt politiet på 114.

 

Tornby – indbrud i sommerhus

Mellem mandag den 15. november kl. 12:00 og lørdag den 11. december kl. 17:55 fandt et indbrud sted på Krageengen i Tornby, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i et sommerhus ved at knuse ruden i en terrassedør. Der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over de stjålne genstande i forbindelse med indbruddet.

Har du set mistænkelig færden på Krageengen i Tornby? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi