Flere indbrud i Gistrup og Gudumholm – to mistænkte mænd søges

Profilbillede
dato

Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket alle sagerne, lyder det fra lederen af Berigelse, politikommissær Ulf Munch Sørensen, der fastslår:  
 
”Flere tilfælde af indbrud i samme område kan i særlig grad skabe utryghed for de berørte borgere, så vi ser med stor alvor på det her forhold, og vi efterforsker dem i øjeblikket grundigt, så vi kan få stille de ansvarlige til regnskab for deres kriminelle handlinger.” 
 

Hører gerne fra borgere

Politikommissæren oplyser videre, at det er lykkedes for gruppen af efterforskere at tilvejebringe signalementer af de to mulige gerningspersoner, som man mistænker for at stå bag de nævnte forhold. Der er tale om to mænd med følgende signalementer:   
 
A: lys i huden, bærer kasket med mærke på siden, jakke med hætte, brystlomme på venstre bryst, med lynlås, joggingbukser, bærer handsker med refleks, samt New Balance sko.
 
B: lys i huden, bærer kasket, jakke/skaljakke med hætte, halsedisse, rygsæk, handsker med refleks, samt tennissko, muligvis Adidas (striber)
 
”Skulle man,” fortsætter Ulf Munch Sørensen, ”have en formodning om, hvem disse personer måtte være, så bedes man ringe til os på telefon 114.” 
 
Politikommissæren opfordrer desuden borgere til at ringe eller skrive til politiet, hvis de observerer mistænkelige personer eller køretøjer i området omkring Gudumholm eller Gistrup
 

Skal stoppes  

I både april og maj måned i år var Gistrup også ramt af indbrud, idet der hen over to weekender var 13 tilfælde af indbrud. 
 
”Vi har formodning om, at det er samme gerningspersoner, der er på spil – og vi vil gerne have de her forhold stoppet, så vi begrænser risici for, at borgerne får spoleret afslutningen på deres ferie ved at komme hjem til en indbrudsramt bolig.”  
 
Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114 hele døgnet, hvis man har oplysninger. Har du akut brug for politiet, eller er en gerningsperson til stede, så skal du ringe 112. 
 
Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi