Indbrud i villa, cykeltyv taget på fersk gerning og et fårhold der gik i ged.

Profilbillede
dato

Gistrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Nibe: Kokain og klippet armbånd

Lørdag aften, kort før midnat, observerede en patrulje en synligt påvirket 32-årig på Nibe Festival. Personen blev fundet i besiddelse 1,5 gram kokain, og sigtet for lov om euforiserende stoffer. Den sigtede erkendte forholdet, hvorefter han blev bortvist fra pladsen og fik klippet sit armbånd.

 

Aalborg: Tørstig tyv

Søndag over midnat var der en ubuden gæst i et skur i Tornhøjparken. Første spor var en åben dåsecola som gerningsmanden havde drukket af. Derudover var der forsvundet værktøj og fire pakker smør. En 28-årig blev senere anholdt med koster fra flere forhold, så de fire pakker smør mv. kunne igen blive udleveret til rette ejer. 

 

Aalborg: Cykeltyv anholdt

Tidligt søndag morgen indløb der anmeldelse om, at en person gik i Valdemarsgade og samlede cykler sammen, en patrulje kom kort efter til stedet og kunne anholde cykeltyven. 

 

Gistrup: Indbrud i villa

På Kvisten i Gistrup blev der søndag over middag anmeldt indbrud. Beboerne i villaen havde ikke været hjemme siden onsdag, så indbruddet kan være foregået noget tidligere. Indbrudstyven var kommet ind igennem en terrassedør, som var brudt op med koben eller lignende. Indbrudstyven havde været i hele huset og taget sølvtøj, en pung og smykker.  

 

Har du set noget i området mellem onsdag og søndag? Kontakt politiet på 114.

Der er fire områder, du skal have fokus på, når du vil undgå indbrud:

  • Sikring af døre og vinduer og solide låse er den bedste måde at holde tyven ude på. Se på din bolig med tyvens øjne, så du finder de svage steder. Det er dem, du skal starte med at sikre.
  • Nabohjælp. Hent Nabohjælps app og bliv en aktiv nabohjælper. Ved at danne et netværk med dine naboer, kan I gøre jeres område trygt og fri for indbrud.
  • Hæk og hegn. Sørg for at hæk, hegn og buskads ikke kan være et skjul for en tyv. Naturlige overvågning fra naboer og folk, der går forbi på fortovet, er et godt supplement til sikre døre, vinduer og Nabohjælp. 
  • Lys. Timerstyret indendørslys og sensorstyret udendørslys kan supplere indbrudssikre døre og vinduer og Nabohjælp.

 

Ny Nibevej: dyr på vejen

Søndag aften indløb der anmeldelse til Nordjyllands Politi, om at en ged der var løs på Ny Nibevej. En beredskabspatrulje og ejeren ankommer til stedet og får styr på geden, som rettelig viste sig at være et får.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:
https://politi.dk/abonner

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi