ISS søger kreativ og fagligt stærk kok til kunde i Aalborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jobbeskrivelse:

Ansøgningsfrist: 14. juni 2023


Vil du være med til at arbejde for, at ISS bliver verdens bedste servicevirksomhed? Sætter du en ære i høje standarder på serviceleverancer indenfor cateringområdet? Så kan det være, at denne stilling er noget for dig.


ISS søger i øjeblikket en kreativ og kvalitetsbevidst kok til en af vores nye spændende kantiner, i et helt nybygget flerbruger hus. Du vil i tæt samarbejde med et team på 2 dygtige kolleger være ansvarlig for at servere sund, inspirerende og velsmagende mad til 150 gæster dagligt. Der er en del mødeservering, hvor der også er rig mulighed for at udfolde kreativiteten.


Høj faglighed og kreativitet

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du får rig mulighed for at arbejde kreativt med mad fra hele verden. Vi arbejder hver dag målrettet for at imponere vores gæster med høj standard inden for gastronomien. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt inden for alle aspekter i køkkenet, samt udvikling og nytænkning. 


Serviceminded og kvalitetsbevidst

ISS lever af service og vi brænder for at skabe serviceoplevelser i verdensklasse og gøre en forskel for vores gæster. Du får sammen med teamet ansvaret for dagligt at levere et produkt, som lever op til kundens høje krav og forventninger til både kvalitet og service. Den rette kandidat til stillingen, har stor passion for mad også det grønne og en stærk holdning til sæsonens råvarer. Dette leveres med gejst og godt humør i hverdagen.
ISS er en servicevirksomhed og der er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både gæster og kolleger, samt er villig til at gøre den forskel og altid sætte gæsten først.

 

Den rette kandidat kan sige ja til følgende:

  • Du er faglært kok med erfaring fra kantinebranchen og gerne restaurations- og hotelbranchen
  • Du er udadvendt og har et stærkt servicegen, altid med et smil på læben
  • Du har øje for den kreative anretning, forstår at det visuelle er en meget vigtig del af et måltid og følger tidens trends
  • Du trives i et travlt miljø, kan arbejde struktureret og målrettet samt sætter en ære i at levere på højt niveau hver dag
  • Du er en god kollega, der forstår, at vi kun kommer i mål som et team


For den rette kandidat vil der være gode udviklings-og karrieremuligheder.
Denne stilling er på 37 timer ugentligt, mandag til fredag mellem 6.00 – 15.00, der vil forekomme eftermiddags-/aftenarrangementer 

 

Ansøgning

Hvis denne stilling har vækket din interesse, så send os gerne din ansøgning vedlagt CV via linket 'Ansøg nu' hurtigst muligt og senest den 14. juni 2023. Vi forventer at startdato, er hurtigst muligt, vi venter gerne på den rette. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag - vi glæder os meget til at høre fra dig. 
For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Køkkenchef Jonas Pedersen på hverdage, mellem 13.00 – 14.00 på tlf.nr.: 51904391. 
 
 

 
Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.
 
dk.issworld.com

Uddannelsesniveau: Erhvervsuddannelse
Arbejdserfaring: 1-2 år

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services A/S, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://iss-world-services-as.contactrh.com/jobs/10868/41636068/da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846623

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet