Musik til ulempe, indbrud, spritkørsel og telefonsvindler. Nordjyllands Politi udgiver på flere hverdage et uddrag fra døgnrapporten.

Profilbillede
dato

Gistrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Musik til ulempe og beruser kørt hjem 

En gademusikant blev på Bispensgade i Aalborg tidlig lørdag nat, 15. juli, bortvist af en tilkaldt patrulje. Personen havde opstilling på gaden og spillede høj musik, hvilket medførte, at anmelderen ikke kunne sove. 

Samme nat, omtrent på samme tidspunkt, fragtede en patrulje en kvinde hjem, da hun efter patruljens vurdering var ude af stand til at klare sig selv som følge af beruselse. Patrulje antraf kvinden på Kastetvej i Aalborg. 

Positiv narkomestertest 

En yngre kvinde blev lørdag nat, 15. juli 2022, sigtet for køre i påvirket tilstand. Patruljen stoppede kvinden på Øster Hedevej i Hjørring – og her gav en efterfølgende narkometertest et positivt udslag. Kvinden blev anholdt, for at der kunne udtages en blodprøve på sygehuset.
 

Plæneklippere stjålet 

Lørdag 15. juli anmeldte en borger, at der havde været indbrud i to udhuse i løbet af den seneste uge. Fra adressen – Tranum Engevej i Brovst – var der stjålet flere effekter, blandt andet flere plæneklippere og diverse møbler. En hængelås var blevet opbrudt, og patruljens gerningsstedsundersøgelse viste tydelig spor fra et køretøj mellem de to udhuse. 

 

Telefonsvindler på spil 

En mand fra Hjørring ringede lørdag aften kl. 19.35 til politiets servicecenter, fordi han kort forinden havde modtaget et opkald fra en mandsperson, som udgav sig for at være Martin fra ”Rigspolitiet i Fredericia”, og at der var ved blive optaget et lån på 85.000 kr. fra hans konto. Anmelderen var heldigvis vaks, vågen og vagtsom, og han gav derfor ingen oplysninger til svindleren – og han afsluttede selv samtalen. Vejledt af politiet om at blokere nummeret. 


Hermed er rådet givet videre: Smæk på, hvis du har sådan en type svindler i røret. Også selvom han er høflig. 

 
Smæk røret på! 

Vær på vagt – det er svindel, hvis nogen ringer og beder dig overføre penge 
Udlevér aldrig bankoplysninger, koder eller andre følsomme personoplysninger over telefonen 
Smæk røret på – hellere et nej for meget 
Hvis du er i tvivl, så ring til banken, politiet (på 114), eller en nærtstående, der kan hjælpe dig. 

Høj musik dæmpet 

Fra en adresse på Niels Bohrs gade i Brønderslev var der søndag 16. juli, kort efter midnat, høj musik. En tilkaldt patrulje fik, efter en formaning, dæmpet musikken på stedet. 

Flere spiritusbilister  

En mand i 30’erne blev søndag nat, den 16. juli, sigtet for spirituskørsel. Manden blev stoppet af en beredskabspatrulje, da han kom kørende på Søndergade i Frederikshavn. En alkometer viste, at bilisten havde en promile, der oversted det tilladte, hvilket medførte, at den pågældende blev anholdt med henblik på udtagelse af en blodprøve – der skal fastslå den præcise promille. 

En mand blev senere samme søndag, kort efter kl. 17.00, ligeledes sigtet for spirituskørsel. Det skete, fordi han førte en personbil inde i Svenstrup med en promille på over det tilladte. Bilisten blev anholdt med henblik på udtagelse af blodprøve. 

En beredskabspatrulje i Hjørring standsede lidt senere, omkring kl. 17.45, en personbil i Hjørring. Også her viste en alkometertest, at føreren formentlig var kraftigt påvirket af alkohol.  

Spritkørsel er farligt. Og dyrt. Lad være. Bare lad være. Læs mere om faren ved spritkørsel på sikkertrafik.dk.

Uheld gav kø 

På nordjyske motorvej i sydgående retning omkring Hobro påkørte en bil autoværnet i forbindelse med regnvejr. 

Uheldet, der skete søndag eftermiddag 16. juli ved to-tiden, medførte kun materiel skade, men det medførte dog en hel del kø på motorvejen. 

Kør forsigtigt derude! 
  

Indbrud i landejendom 

Mellem torsdag og søndag er der begået indbrud i en landejendom beliggende i Salling. 

En rude i hovedhuset sås knust, og der i forbindelse med gerningsstedsundersøgelsen sikret spor. 

Fra ejendommen er der stjålet diverse værktøj: hamre, skrutrækkere, kompressor, sliber, sav, m.m. 

Indbrud i fritidshus 

Mellem onsdag og søndag er der begået indbrud i et fritidshus beliggende i Gistrup

En hængelås var skåret over, hvilket havde skabt adgang via en port i garagen. Fra stedet blev der stjålet to græsslåmaskiner og en buskrydder, inden man forlod stedet samme vej, som man var kommet ind.   

Så du noget mistænkeligt i området? Så giv os et kald på 114. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi