Nyt fra Gistrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gistrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Genkender du denne mand? – mistænkt for brandstiftelse

Nordjyllands politi har offentliggjort overvågningsbilleder af en ukendt person, der er mistænkt for brandstiftelse i en baggård i Aalborg, natten til onsdag den 27. juli omkring kl. 03.00. Genkender man vedkommende, bedes man henvende sig straks på telefon 114.

 

Har du set nordiske Frank McCaughey?

Familien savner kontakt til den 29-årige mand, der sidst er set ved banegården i Aalborg den 13. juli. Læs mere her.

 

Gislum – stjålet lysestage fandt (næsten) hjem

Foran Gislum kirke fandt man onsdag morgen en syvarmet lysestage. Det var tydeligt at lysetagen hørte til i en kirke – bare ikke den i Gislum. Patruljen fandt ud af, at lysestagen var blevet stjålet ved et tidligere indbrud i en anden kirke, og den blev bragt tilbage i god behold. 

Klarup – spirituskørsel

En bilist blev onsdag morgen spottet af en patrulje, da det ene baglys ikke virkede. Bilen blev bragt til standsning og her blev betjentene opmærksomme på, at føreren virkede spirituspåvirket. Der blev derfor foretaget en alkometerstest, som viste en promille over det tilladte.
Bilisten blev sigtet for spirituskørsel og kørt til hospitalet for udtagelse af en blodprøve, som bevis i sagen.

Sådan hjælper du os med at forhindre spritkørsel

1. Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
2. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
3. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.
Læs mere på sikkertrafik.dk

Aalborg – indbrud i villa

På et tidspunkt mellem søndag middag og onsdag formiddag, har der været ubudne gæster i en villa på Havebakken i Aalborg. En corona-lænestol, to designerlamper og en ladcykel forsvandt ved indbruddet.

Har du set mistænkelig færden i området omkring Havebakken i perioden, så ret henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Gistrup – indbrud i skur

En del elektrisk værktøj, blandt andet af mærkerne Stihl og Dewalt, samt en mountainbike af mærket Cube, er forsvundet ved et indbrud i et skur, på Knuden i Gistrup. Indbruddet har fundet sted, på et tidspunkt mellem tirsdag aften og onsdag morgen. 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

E45 – travl trailerkørsel

Torsdag eftermiddag havde en 31-årig bilist fart på, da han kørte på E45 i nærheden af Haverslev, med sin trailer. Her kørte han 128km/t, mod de tilladte 80 km/t for personbil med tilkoblet påhængsvogn på motorvej. Det er en overskridelse på over 40%, hvilket giver en betinget frakendelse af kørekortet.

 


 

Følg Nordjyllands Politi på

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi