Nyt fra Gistrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gistrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkopåvirket bilist

Onsdag aften kl. 1936 bemærkede en patrulje, en personbil, der kørte med en trailer ad Vaarstvej i Gistrup. På trods af det var i lygtetændingstiden var det ikke lys på traileren og køretøjet blev standset. Ved henvendelsen til føreren erkendte han straks, at han ikke førerret til bil. Han blev på stedet narkotestet og testen gav udslag for cannabis og amfetamin. Føreren blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve.

Indbrud i villa

I perioden mellem kl. 0350 og 0410 natten til torsdag blev der lavet indbrud i villa på Stolpedalsparken i Aalborg. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang ved at bryde et værelsesvindue op. Der er endnu ikke overblik over hvor meget der blev stjålet ved indbruddet.

Spirituskørsel

Onsdag eftermiddag kl. 1625 blev der standset et køretøj på Gammel Kirkevej i Byrum på Læsø. Da politiet rettede henvendelse til føreren, blev han skønnet påvirket af spiritus. En alkometertest bekræftede mistanken. Der blev udtaget en blodprøve, til endelig bestemmelse af promillen.Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi