Nyt fra Gistrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gistrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fyrværkeri sprængte vindue i stykker

Natten til fredag vågnede en borger af et kæmpe brag. Manden, der bor på Vestergade i Ranum, kunne konstatere, at der blev affyret fyrværkeri ude foran sit soveværelsesvindue.

Trykket fra fyrværkeriet havde medført, at det yderste lag glas i soveværelsesvinduet var sprængt i stykker.

 

 

Julens første indbrud

Klokken 1150 den 24. december modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, der allerede havde fået julefreden ødelagt. Julens første indbrud var nemlig allerede fundet sted natten til juledag. 

I natten løb havde der været indbrud i hans hjem; et rækkehus på Las Poulsens Vej i Aalborg. Tyven kom ind ved at bryde et vindue op på første sal. Samme vindue blev brugt som udgang. På husets første sal var der et alarmsystem, men desværre ikke i stueetagen.

Tyven åbnede alle de indkøbte julegaver, stjal to dankort og en bilnøgle, inden personen forsvandt igen.

Har du set noget på tidspunktet i området? Kontakt politiet på 114.

 

 

Narkokørsel juleaften

Fire unge mænd blev standset af politiet juleaften, da de kom kørende ad Østerbro i Hjørring. 

Selvom føreren af bilen – en 21-årig ung mand - blev skønnet påvirket, havde han valgt at sætte sig foran rattet. Betjentene narkotestede ham, og det viste sig, at han var positiv for cannabis. 

Føreren af bilen blev sigtet og anholdt for narkokørsel. Derefter blev bilen ransaget, og en af passagerne blev fundet i besiddelse af en tobaksbeholder. 

I beholderen var der tre joints, 21 gram skunk, 13 gram hash og 1-2 ml. hasholie. Passageren, som også var en ung mand, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

 

 

Spritknallertkørsel 

Natten til anden juledag blev en mand sigtet og anholdt. Klokken 0514 blev han stoppet af politiet, da han kom kørende på sin knallert ad Ålborgvej i Sæby.

Betjentene vurderede, at manden havde indtaget alkohol, og derfor valgte de at alkometerteste ham. Betjentene havde ret. Manden havde drukket alkohol.

 

 

Indbrud

Juleaften var der også indbrud et andet sted i Nordjylland. Efter en hyggelig juleaften kom en borger hjem til sit hus i Gistrup og opdagede, at døren ind til entréen stod åben. Der havde været indbrud. 

Tyven kom ind ved at afliste en rude i et vindue ind til stuen. Herefter var der muligt at gå rundt i hele huset og gennemrode alle skabe og skuffer, før tyven til sidst forsvandt ud ad entrédøren. 

Kongelige porcelænsfigurer, smykker, spiritus, tasker og andet blev stjålet under indbruddet. 

 

 

Indbrud 2. Juledag

Ved at knuse en terrassedør var det muligt for en indbrudstyv at bryde ind i et hus på Vestre Alle i Brovst 2. Juledag. Med et håndsrækning kunne tyven åbne døren ved brug af en nøgle, der sad i den indvendige lås.

Herefter gik tyven ind i husets kontor, hvorfra tyvekosterne blev stjålet. Blandt dem var et større kontantbeløb og to computere. Tyven forlod huset igen via hoveddøren. 

Da politiet ankom til stedet, blev der sikret muligt DNA fra flere steder i huset.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi