Nyt fra Gistrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gistrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Spirituskørsel

Mandag aften kl. 2052 bemærkede en patrulje en bil, der kørte ad Willemoesvej i Hirtshals. Bilen blev standset og da patruljen kontaktede føreren virkede han beruset. Der blev foretaget en udåndingsprøve på stedet. Den viste en promille på over en. Føreren blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve. Denne vil fastlægge den præcise promille, og den bliver afgørende for strafudmålingen.

Indbrud i villa

Mandag i perioden mellem kl. 0600 og kl. 2200 blev der lavet indbrud i en villa på Kildeparken i Gistrup ved Aalborg. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang til villaen gennem en dør i soveværelset. Døren vendte ud mod haven. Der var opbrudsmærker på karmen tæt på paskvilgrebet. Gerningsmanden havde gennemrodet klædeskabet i soveværelset, og der blev stjålet smukker fra stedet. Der blev sikret DNA spor fra stedet.

Narkopåvirket bilist

Mandag aften kl. 2020 blev der standset en bil på Th. Eriksens Vej i Farsø. Føreren blev vurderet til at være påvirket, og der blev foretaget en narkotest. Den bekræftede mistanken, og han blev anholdt med henblik på, at få udtaget en blodprøve. Føreren var i forvejen frakendt førerretten, og der venter nu et retsligt efterspil.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi