Pædagogmedhjælper til Børne- og ungehjem Vokseværket

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Brænder du for at arbejde omsorgsfuldt og professionelt med sårbare børn anbragt udenfor hjemmet ved at bidrage til en hverdag med fokus på trivsel og udvikling? 

Kom indenfor!

Så byder vi velkommen på Beltoften 18 i Gistrup, hvor Vokseværket har til huse. På Vokseværket gør vi os umage for at skabe familielignende rammer for de 14 børn, som bor her. Vi har det privilegie, at vi kan medvirke til stabilitet, nærvær og kontinuitet for vores anbragte børn, da flere børn, ofte flere søskende, tilbringer en stor del af deres barndom hos os. 

Lidt om os

Målgruppen på Vokseværket er børn i alderen 3-23 år med behov for et længerevarende opvæksttilbud. Vores kerneopgave er at skabe et behandlingsmiljø, som vores børn kan trives og udvikle sig i. Personalegruppen består af 10 socialpædagoger, 2 pædagogmedhjælpere, 2 nattevagter, en pædagogstuderende, en kostfaglig eneansvarlig, en vikargruppe og en afdelingsleder. Pædagogerne er to-og-to kontaktpædagoger for 3 børn og er ansvarlige for behandlingsarbejdet med deres kontaktbørn. De udarbejder i samarbejde med anbringende myndighed og afdelingslederen behandlingsplaner, der skal sikre børnenes udvikling. 

Som pædagogmedhjælper på Vokseværket er du en vigtig del af behandlingsmiljøet omkring børnene, og det er din opgave at bidrage med omsorg for børnene og understøtte læringsmiljøerne. Det kan f.eks. være i forbindelse med spisning, lektielæsning og personlig hygiejne. Det kan også være i forbindelse med aktiviteter som svømmehal, skovture eller massage.   

Som pædagogmedhjælper på Vokseværket kommer du til at arbejde tæt sammen med pædagogerne i din daglige kontakt med børnene, ligesom du vil have praktiske opgaver omkring børnenes dagligdag. Det kan være oprydning på værelser, indkøb af alverdens ting og organisering af strukturer.

Vi arbejder i to teams, hvor det ene arbejder mandag, onsdag og hver anden weekend og det andet tirsdag, torsdag og modsat weekend. En arbejdsuge vil typisk byde på 2 ugentlige aftenvagter, weekendarbejde hver anden weekend og mødeaktiviteter hver anden torsdag. 

Vi glæder os til at høre om dig!

Men nok om os, vi er mere interesserede i at læse om dine erfaringer med målgruppen, med omsorgs- og udviklingsarbejde og hvordan du ser, at disse erfaringer kan sættes i spil hos os. I din ansøgning vil vi gerne læse om, hvordan du er lykkedes med at skabe gode relationer til sårbare børn, hvordan din personlige motivation kommer til udtryk i en dagligdag hos os, og hvordan du har understøttet fagpersonale i løsningen af kerneopgaven. 

Vi har følgende forventninger til en kommende pædagogmedhjælper på Vokseværket:

  • Du har erfaring med at arbejde med sårbare børn og familier 
  • Du har stærke relationskompetencer og formår at mentalisere 
  • Du har et naturligt servicegen og hjælper, hvor der er behov
  • Du trives med vekslende arbejdstider – herunder også vagter ved højtider

Vi kan tilbyde dig:

  • Et meningsfuldt arbejde, hvor din funktion er meget vigtig
  • Et afvekslende, selvstændigt og krævende job med mulighed for personlig og faglig udvikling/uddannelse
  • En arbejdsplads med fokus på udvikling og med høje ambitioner 

 Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Din arbejdsplads vil være Vokseværket, Beltoften 18, 9260 Gistrup

Din arbejdstid vil primært være hverdage 6.30-12.30, men vi kan have for behov for fleksibilitet – også med kort varsel. 

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Vil du vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Sofie Saaby Bach på tlf. 2520 3941.

Ansøgningsfrist d. 22/4.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 29/4. 


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Beltoften 18, 9260 Gistrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025290

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet