PROJEKTLEDER TIL BYGHERRELEVERANCER

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Region Nordjylland søger en erfaren projektleder, der vil være med til at gøre en forskel på et komplekst og stort byggeri i Aalborg. En projektleder, der sammen med de dygtige medarbejdere i Projekter og færdiggørelse kan løfte både store og små projekter, for der igennem at sikre gode løsninger, i forbindelse med færdiggørelsen af vores nye hospitals by i Aalborg. Er det dig? Så læs mere her.

Med Byg Hospitalsbyen som arbejdsplads
Byg Hospitalsbyen søger netop nu projektledere, der kan være med til at levere resultater i en stor, kompleks og politisk ledet organisation. Som projektleder i Projekter & færdiggørelse bliver du del af et kontor, som leder mange projekter på tværs af vores hospitalsbyggeri i Aalborg. Projekter & færdiggørelse har ansvaret for, at gennemføre alle de projekter der skal til for, at sikre der står et fuldt funktionsdygtigt hospital klar til indflytning i starten af 2026. Det drejer sig bl.a. om anskaffelse af alt inventar, tekniske projekter som personlifte, vandanlæg og AGV, samt mere klinisk rettede projekter som scannere, LAF-felter og OP-lamper. Med andre ord så vil du blive en del af et team med mange forskelligartede projekter.

Med denne stilling leder vi efter en medarbejder, der kan projektlede en række projekter både af teknisk og bygningsmæssig karakter.
Ansøgningen er åben for alle, men vi er især på udkig efter medarbejdere med erhvervserfaring indenfor projektledelse og byggeri.

Som projektleder får du ansvar for at sikre fremdrift, stabilitet og resultater. Det betyder, at det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og målrettet. Samtidig er det vigtigt at huske, at mange af projekterne hænger sammen og er drevet af godt samarbejde. Derfor vægtes gode samarbejdsevner højt og det forventes desuden, at du kan kommunikere let forståeligt på dansk til forskellige målgrupper, både skriftligt og mundtligt.
I Projekter og færdiggørelse styres projekterne efter et projektfundament som tager udgangspunkt i både de traditionelle vandfaldsmodeller, men også er inspireret af de agile projektmetoder. Det er derfor en fordel – men ikke et krav – at du er certificeret i, eller eventuelt har erfaring med, fx PRINCE2 eller IPMA. Har du i stedet certificeringer eller erfaringer fra andre projektmodeller, eller er uddannet fx byggeleder, bygningskonstruktør, installationsingeniør eller tilsvarende har det bestemt også interesse. Vi søger ikke en teknisk specialist, men en projektleder med kendskab til det bygningsmæssige eller tekniske domæne.

Udover alle de faglige kompetencer, ser vi selvfølgelig også på de personlige kompetencer. Her leder vi efter en projektleder med gennemslagskraft. Én der er struktureret og målrettet og samtidig formår at skifte bane, når projektet kræver det.
Du skal evne at lede på tværs af både det tekniske og det forretningsmæssige domæne, og du skal kunne løfte projektet gennem konstruktivt samarbejde med andre – både dem udenfor og i dit projekt. Der er i vores projekter et særligt tæt samarbejde med dem der er ansvarlige for byggeledelsen og projekteringen ift. det igangværende byggeri. Det betyder, at du skal trives i et arbejdsmiljø hvor højt humør, kompleksitet, og mange forskellige fagligheder bliver del af din hverdag.

Helt konkret søger vi en medarbejder der:

  • Har interesse for, og gerne erfaring med, projektledelse ift. færdiggørelse af et stort og komplekst byggeri.
  • Er god til at samarbejde på tværs, men samtidig evner at arbejde selvstændigt.
  • Kan arbejde ud fra et fælles projektfundament der sikrer gennemsigtighed og mulighed for sparring.
  • Kan holde fokus på projektets mål og forskellige styringsparametre.
  • Har evnen til at finde en passende balance mellem detaljer og tid i eget arbejde.  

Vi tilbyder:
  • Engagerede, dygtige og professionelle kollegaer.
  • Stort ansvar og mulighed for at sætte sit præg på arbejdet.
  • Et job med mulighed for udvikling.
  • Gode arbejdsforhold.

Om Projekter og færdiggørelse
Byg hospitalsbyen, har det overordnet ansvar for at sikre det samlede byggeri på den nye hospitalsmatrikel i Aalborg bliver færdiggjort. Projekter og færdiggørelse er et kontor i afdelingen Byg Hospitalsbyen og har et særligt ansvar for at sikre alle de leverancer der går under betegnelsen bygherreleverancer. Der er sammensat en programorganisation som pt. tæller omkring 50 personer til at styre den samlede projektportefølje på omkring 150 små og store leverancer. Matrix-organisationen er sammensat af medarbejdere fra forskellige kontorer i Region Nordjylland samt eksterne samarbejdspartnere.
Projektorganisationen er opbygget af 4 overordnet programmer – Logistik & Serviceby, Klinik & Diagnostik, Udstyr & Inventar, samt Digitalisering af Nyt Aalborg Universitetshospital (DNAU). Hvert program har ansvaret for en række projekter som enten logisk eller områdemæssigt hænger sammen.
Projekter og færdiggørelse består pt. af 4 medarbejdere som udfører projekt- eller programledelse, og det er dette interne team vi nu udvider.


Praktiske informationer om ansøgning og stilling
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte projektchef Dennis Mølkær Jensen på mobil: 41177460 / mail: dmje@rn.dk 

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Bemærk, at Region Nordjyllands matrikler er røgfrie.
 
Vi søger med dette opslag 1-2 fuldtidsstillinger der er tidsbegrænset til 2 års ansættelse.

Ansøgningsfrist er onsdag den 27.03.2024. Samtaler forventes afholdt fredag den 05.04.2024.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.
 
For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG STILLINGEN. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning. 

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Hospitalsbyen 1, 9260 Gistrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6013122

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet