Spar Nord søger risikoanalytiker til ledelsesrapportering

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med og rapportere Spar Nords risikostyring? Vi søger lige nu en risikoanalytiker til afdelingen Risikoanalyse placeret på vores hovedkontor i Aalborg.

Om jobbet

I stillingen som risikoanalytiker vil du være med til at løfte afdelingens ansvar i relation til udvikling og rapportering af bankens risikostyring, hvor du blandt andet skal sikre risici måles, håndteres og rapporteres korrekt. I den forbindelse får du stor berøring med flere af bankens øvrige afdelinger og overblik over bankens samlede risikostyring og dermed mulighed for hurtigt at udvikle relationer på tværs af banken. Dine arbejdsopgaver indebærer blandt andet

  • Løbende dialog med forretningsområder og overvågning af risici, herunder kontrolmiljø.
  • Udbygning og drift af datadrevet setup til samlet risikoovervågning.
  • Opfølgning på bankens risikonøgletal.
  • Udarbejdelse af risikorapporter, præsentationer og temaanalyser.
  • Koordinering og forberedelse i forbindelse med udvalgsmøder, inspektioner fra Finanstilsynet mv.

Vi tilbyder

Et spændende og interessant job, hvor du er placeret dybt i bankens maskinrum, der giver en stor indsigt i bankens risikoområder, herunder kredit- og markedsrisiko.

Du vil indgå i afdelingen Risikoanalyse, der består 10 engagerede, kompetente og hjælpsomme kolleger, der stræber efter at levere det bedste produkt og ikke mindst interesserer sig for hinanden. I afdelingen er der en åben kultur med høj grad af vidensdeling. Vi lægger stor vægt på trivsel, læring og løbende udvikling af faglige og personlige færdigheder.

Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet, der hjælper med at skabe balance mellem arbejde og hjem. Derudover vil du blive en del af et godt socialt fællesskab, hvor der jævnligt afholdes faglige og sociale arrangementer.

Din profil

Vi forestiller os, at du netop har afsluttet en relevant videregående økonomisk uddannelse f.eks. cand.merc i økonomistyring, cand.oecon eller måske har erfaring fra en lignende stilling. Du motiveres af at skabe resultater og overholde tidsfrister, både dine egne og afdelingens som helhed.  Du trives med at have mange bolde i luften, bevarer overblikket og kvalitetskravet selv i pressede situationer. Du er en stærk kommunikator og er god til at skabe og vedligeholde relationer på tværs af banken. Du vægter gode kollegaer samt et uhøjtideligt arbejdsmiljø højt og trives i et innovativt miljø med høj faglighed.

Vil du med på holdet?

Kan du se dig selv i stillingen? Så kan du får mere at vide ved at kontakte Afdelingsdirektør for Risikoanalyse Benny Holland på bhl@sparnord.dk eller telefon 21450850.

Ansøgning

Ansøgningsfrist er den 18. juni 2023. Vi behandler løbende ansøgninger og stillingen lukkes når den rigtige kandidat er fundet. Ansøgning skal ske gennem linket i stillingsopslaget.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7087a408)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Spar Nord Bank A/S, Risikoanalyse, Skelagervej, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=7087a408&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846728

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet